4 infoaftener om KFS til Grønland til dig, som gerne vil vide mere!

20170201_130133.jpg

Kære dig, som selv er begyndt at tænke lidt med, når KFS igen og igen har nævnt Grønland. Måske drømmer du selv om at rejse til Grønland, måske vil du bare gerne vide mere om, hvad det er for et vildt projekt KFS har kastet sig ud i.

Derfor er DU inviteret til at deltage i infomøde om KFS til Grønland i en af de fire byer:

I løbet af aftenen vil vi spise noget mad sammen, lære hinanden lidt at kende og forhåbentlig lære rigtig meget om situationen i Grønland, og hvorfor KFS gerne vil starte studenterarbejde lige netop der.

Vi håber på at se rigtigt mange og håber du vil overveje, om denne invitation er til dig.
Mere info om begivenhederne og tilmelding vil ske via facebook siden: KFS til Grønland

studkfs